missie

De magie van de stip op de horizon

Wij bieden mensen en organisaties de ruimte en de veiligheid om op zoek te gaan naar hun innerlijke kompas, zodat ze bewuste keuzes kunnen gaan maken waar ze achter staan. Onze werkwijze leidt tot verrassende en creatieve richtingen en duurzame oplossingen.

De rode draad in onze begeleiding is: hoe stap je uit de ratrace en hoe kom je in de flow?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook al lijkt je situatie nog zo complex. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

Over Stip op de horizon coaching

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal (Albert Einstein)

Netwerkorganisatie: 1 + 1 = 3

Stip op de horizon coaching is een netwerkorganisatie van coaches en procesbegeleiders, in 2004 opgericht door Herma Wichman. Wij inspireren, stimuleren en versterken elkaar, zodat je maximaal profijt hebt van onze inspanningen. Wij spannen ons met hart en ziel in voor de mensen die wij begeleiden. 

If you can dream it, you can do it

Het is onze intentie om mensen en organisaties de ruimte te bieden om hun stip op de horizon te ontdekken en vervolgens op hun eigen kompas te gaan varen. We focussen in essentie op de vraag hoe je uit de ratrace kunt ontsnappen en in de flow kunt komen. 

We zien in onze trajecten vaak stralende ogen als een doel is gelukt of bereikt. Daar doen we het voor!

Waarom kraanvogels in ons logo?

Kraanvogels hebben hun eigen kompas. Ze weten exact waar ze naar toe vliegen. Het zijn bijzondere trekvogels met het benodigde doorzettingsvermogen om hun doel te bereiken: Letterlijk geen berg is te hoog voor de kraanvogel. In Azië vliegt de kraanvogel zelfs over de Himalaya (!) om van het broedgebied naar het winterverblijf te komen. Ze vliegen tot op 10 km hoogte. Voor ons zijn kraanvogels een prachtig voorbeeld van flow. Bovendien staan ze bekend als symbolische brengers van geluk. 

Wat is jouw vraag? We denken graag met je mee. Neem gerust contact op.