Privacy-en-cookiebeleid

 

Privacyverklaring

Stip op de horizon coaching
Statenlaan 8
6828 WE Arnhem 
www.stipopdehorizon.nl
KVK 09140340


Wie zijn wij?

Stip op de horizon coaching is een coachingsbedrijf, gevestigd in Arnhem.

 

Wat houdt deze privacyverklaring in?

Stip op de horizon coaching respecteert in hoge mate de privacy van haar klanten en bezoekers van onze website, omdat wij privacy een hoge prioriteit geven in alle facetten van ons bedrijf.

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verkregen via de website www.stipopdehorizon.nl.
In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe we persoonsgegevens die wij van u verkrijgen gebruiken, beveiligen en verwerken. Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens en dat deze te allen tijde vertrouwelijk wordt behandeld. Het kan voorkomen dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Controleer daarom regelmatig onze privacyverklaring op de website. Deze kunt u vinden onderaan de website.


Welke gegevens verzamelen wij?

Op onze website worden alleen gegevens verzameld die u aan ons doorgeeft of die wij verkrijgen door het gebruik van de website.


Gegevens die wij verzamelen

Op basis van het gebruik van de website kan er informatie worden vastgelegd (onder andere het gebruikte IP-adres) door gebruik te maken van cookies. Deze cookies kunnen worden gebruikt om gebruiksstatistieken van de website te verzamelen.


Welke doelen hebben wij om gegevens te verzamelen?

Cookies zijn noodzakelijk voor een goede werking van de website. Wij verwerken de door u verstrekte gegevens ook om de website verder te ontwikkelen en verbeteren. Op basis van de gebruikersstatistieken kunnen we zien of de huidige website goed functioneert. Wanneer wij zien dat bepaalde onderdelen verbetering nodig hebben, passen we de website hierop aan.


Hoe gaan wij om met vertrouwelijkheid en verstrekking van gegevens aan derden?

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen.  De website is beveiligd middels een  HTTPS-verbinding (Secure Socket Layer).
Wij verkopen uw persoonlijke informatie nooit aan derden.  Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en uw gegevens goed te beveiligen. In de toekomst kan het voorkomen dat wij een of meer onderdelen van de onderneming of activa overdragen aan een derde partij. In dit geval informeren wij altijd over een eventuele overdracht van uw gegevens aan een derde partij. Ook kan het voorkomen dat wij op grond van een wettelijke verplichting uw gegevens moeten verstrekken, bijvoorbeeld aan politie of justitie.


Met welke derden-partijen werken wij samen?

Wij werken samen met derden-partijen om de website en marketing goed te laten functioneren. Wij werken samen met de volgende partijen:


Hosting

Hutspot Media te Epe verzorgt de hosting van onze website. Zij zorgen ervoor dat de website bereikbaar is.


Google

Google verzamelt informatie over bezoek aan en gedrag op onze website. Lees hier meer over in onze cookieverklaring. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.


Privacy bij vragen

Telefoongesprekken met klanten en websitebezoekers worden nooit opgenomen of opgeslagen. Voicemailberichten worden uitsluitend teruggeluisterd door medewerkers van Stip op de horizon coaching. Ingevulde contactformulieren worden bewaard in onze beveiligde e-mailomgeving.


Meldplicht datalekken

Wij zijn verplicht om eventuele datalekken te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit doen we bijvoorbeeld wanneer gegevens gestolen of gehackt worden.


Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij een websitebezoek naar uw pc, tablet of mobiel wordt gestuurd en wordt opgeslagen. In cookies wordt bijvoorbeeld informatie opgeslagen over de instellingen van uw pc en de door u aangegeven voorkeuren. Op deze manier hoeft u deze informatie niet steeds opnieuw te verstrekken en wordt een volgend bezoek aan onze website vereenvoudigd. Deze informatie bevat geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens.


Cookies uitschakelen

De browser van uw computer kunt u zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. Controleer daarvoor de instellingen van uw browser. In het geval dat uw browser cookies weigert, kan het echter gebeuren dat u niet of onvoldoende gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze website of dat u geen toegang heeft tot bepaalde onderdelen. Hoe u cookies uit kunt schakelen of verwijderen staat hieronder per browser weergegeven.

 


Functionele cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. Bijvoorbeeld door:

1. Het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, enz.
2. Het uitlezen van browserinstellingen om onze website optimaal op het beeldscherm te kunnen weergeven
3. Het opsporen van misbruik van onze website
4. Het mogelijk maken om een contactformulier in te vullen op onze website


Targeting en Advertising cookies

Hieronder vindt u een lijst targeting en advertising cookies, die geplaatst kunnen worden en die gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Bijvoorbeeld voor het meten van transacties en gebruikersstatistieken.


Google Analytics

Met Google Analytics meten we gebruikersstatistieken op onze website. Bijvoorbeeld het aantal bekeken pagina's, gemiddelde sessieduur, zoekopdrachten op de website en transacties.


Google Tag Manager

Google Tag Manager is een programma van Google waarmee we trackingcodes kunnen installeren. Door de Google Tag Manager code te installeren hoeven we niet elke code apart op de website te plaatsen.

 

Hotjar
Met Hotjar meten we het klik- en scrollgedrag op onze website. Hierdoor zien we waar websitebezoekers op klikken en naar toe scrollen. We gebruiken deze tool om te kijken of de websitepagina's op de juiste manier zijn opgebouwd. Daarnaast gebruiken we Hotjar om vragen te stellen aan websitebezoekers voor feedback.


Overige trackers

Deze trackers worden gebruikt om gebruikersstatistieken te verzamelen.

 

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 4-08-2020

 

 

 

 

If you can dream it, you can do it