missie

De magie van de stip op de horizon

Wij bieden mensen en organisaties de ruimte en de veiligheid om op zoek te gaan naar hun innerlijke kompas, zodat ze bewuste keuzes kunnen gaan maken waar ze achter staan. Onze werkwijze leidt tot verrassende en creatieve richtingen en duurzame oplossingen.

De rode draad in onze begeleiding is: hoe stap je uit de ratrace en hoe kom je in de flow?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook al lijkt je situatie nog zo complex. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

Onze missie, visie & kernwaarden

We can change the world and make it a better place. It’s in your hands to make a difference (Nelson Mandela)

Onze missie: samen bouwen

Wij stellen mensen graag in staat om te ontdekken waar ze voor gaan en waar ze voor staan, zodat ze ’the life of their dreams’ kunnen ontdekken en omzetten in werkelijkheid.

Onze ogen gaan stralen als we mensen en teams begeleiden bij het omzetten van hun ideeën, wensen en dromen in realiteit. 

Onze visie: mensen kunnen bergen verzetten als ze weten hoe

In onze visie kunnen mensen bergen verzetten als ze een duidelijke focus hebben: hun stip op de horizon.

Onze focus is om – samen met de mensen die wij coachen – heldere, uitdagende doelen te stellen en te realiseren. Daarbij staan drie vragen centraal: het waarom, het hoe en het wat. Zo kom je met je voeten op de grond en je hoofd in de wolken tot creatieve ideeën en realisaties.

Onze kernwaarden

  • Als externe begeleiders stellen wij ons onafhankelijk, open en transparant op
  • Wij denken en handelen graag creatief en out of the box
  • De mensen die wij begeleiden kunnen volledig rekenen op onze support en integriteit, net zolang tot de stip op de horizon is bereikt

Waarom kraanvogels in ons logo?

Kraanvogels zijn bijzondere trekvogels die obstakels overwinnen op hun weg naar de stip op de horizon. Letterlijk geen berg is te hoog voor de kraanvogel. In Azië vliegt de kraanvogel zelfs over de Himalaya (!) om van het broedgebied naar het winterverblijf te komen. Dit is een van de zwaarste migraties onder vogels, waarbij de kraanvogels tot op 10 km hoogte vliegen.

Kraanvogels staan in verschillende culturen symbool voor geluk, gezondheid en concentratie, op weg naar licht en vrolijkheid. De kraanvogel is ijzersterk in focus houden met een ontzagwekkend geduld. De kraanvogel staat ook symbool voor het levendig houden van je creativiteit. In ons logo zie je twee kraanvogels die samen naar hun stip op de horizon vliegen. Onze ervaring is dat mensen er blij van worden en energie van krijgen als ze weten wat hun stip op de horizon is. Het zorgt voor levenslust, waardoor je je gelukkig en gezond voelt. Wat is jouw stip op de horizon? Waar is jouw team naar onderweg?

Interesse, benieuwd? We denken graag met je mee. Neem gerust contact op.