missie

De magie van de stip op de horizon

Wij bieden mensen en organisaties de ruimte en de veiligheid om op zoek te gaan naar hun innerlijke kompas, zodat ze bewuste keuzes kunnen gaan maken waar ze achter staan. Onze werkwijze leidt tot verrassende en creatieve richtingen en duurzame oplossingen.

De rode draad in onze begeleiding is: hoe stap je uit de ratrace en hoe kom je in de flow?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook al lijkt je situatie nog zo complex. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

Executive coaching

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts (Winston Churchill)

Een inspirerende leider is goud waard

Congruentie in je persoonlijke missie en die van je organisatie is essentieel voor inspirerend leiderschap. Een executive coach denkt met je mee en houdt je een spiegel voor om je leiderschap naar een hoger niveau te tillen.

De rol van de executive coach

De essentie van executive coaching is, dat je een klankbord en sparring partner hebt op gelijkwaardig niveau, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Juist omdat in leiderschap het professionele en het persoonlijke samenvloeien.

Slijpsteen van de geest

Je hebt een gesprekspartner die je je gedachten laat scherpen en bij wie je vrijuit kunt praten, omdat de gesprekken los staan van politiek en krachtenveld. De gesprekken helpen je om tot effectieve keuzes en besluiten te komen.

Door het in kaart brengen van het krachtenveld, de communicatie en (moeilijk verlopende) processen kun je je stip op de horizon gaan bepalen en bereiken. Hoe kom je tot een win-win voor de organisatie, stakeholders en medewerkers? Hoe kun je je organisatie verduurzamen? Hoe kom je aan personeel dat achter je visie en missie staat?

Voorbeelden van vraagstukken

  • je leiderschap ontwikkelen
  • de positie van je bedrijf of organisatie versterken
  • de communicatie intern en extern verbeteren
  • je vermogen om te delegeren vergroten
  • het vertrouwen in je medewerkers versterken
  • een gezamenlijke stip op de horizon gaan bereiken  

Referenties

“Door de drijfveren van een organisatie en haar medewerkers in balans te brengen biedt Stip op de horizon coaching een bijzonder concept om weerstanden weg te nemen bij noodzakelijke veranderingen. Het hanteren van gemeenschappelijke doelen met waardering voor ieders rol en professie is een aanpak die ik van harte kan aanbevelen.”
Marten Roorda, CEO / consultant 

Ik heb Stip op de horizon coaching leren kennen als uiterst betrokken. In de gesprekken die ik gehad heb en de vragen die mij werden gesteld, kwamen eigenlijk als vanzelf de creatieve ideeën naar boven waar ik in het verloop van het veranderingsproces binnen mijn onderneming veel aan gehad heb.
Ko van der Velpen, directeur Kunstencentrum Jerusalem Venray

Ik heb Herma Wichman van Stip op de horizon coaching betrokken bij de evaluatie van mijn bedrijfsdoelen. Zij is een gedreven creatieve coach en procesbegeleider die veel nieuwe inzichten geeft; je een spiegel voorhoudt. Je wijst op de juiste zaken. Ik heb het als zeer waardevol ervaren.

Martin Carbo, directeur Obrac Finance

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.
Bel 026 - 351 26 61 of mail naar info@stipopdehorizon.nl voor meer informatie of voor het maken van een afspraak