missie

De magie van de stip op de horizon

Wij bieden mensen en organisaties de ruimte en de veiligheid om op zoek te gaan naar hun innerlijke kompas, zodat ze bewuste keuzes kunnen gaan maken waar ze achter staan. Onze werkwijze leidt tot verrassende en creatieve richtingen en duurzame oplossingen.

De rode draad in onze begeleiding is: hoe stap je uit de ratrace en hoe kom je in de flow?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook al lijkt je situatie nog zo complex. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

Projectleiding, MT, management

What you resist, persists (Carl Jung)

De uitspraak van Carl Jung dat je met weerstand datgene blijft oproepen wat je juist niet wilt, is wat ons betreft een schot in de roos. In onze begeleiding van MT’s, managers, teams en organisaties gaan we dan ook altijd op zoek naar wat de betrokkenen wél willen. 

 

Een gezamenlijke stip op de horizon

In managementvraagstukken is het vaak de kunst om uit te zoomen. Er speelt veel, er komt veel op je af en er wordt veel van je verwacht. Door uit te zoomen krijg je overzicht en kun je de waan van de dag overstijgen. Het is een pure voorwaarde om doelen op de langere termijn te benoemen en draagvlak te creëren. Het levert bovendien op, dat je leert te zien wat je zelf nodig hebt om vitaal te blijven. 

 


Ons aanbod

  • Individuele coaching voor managers

    Stip op de horizon coacht managers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je een vraag of een probleem waar je zelf niet uitkomt? Bel 026 – 351 26 61 voor een intakegesprek. We nemen alle tijd om je vraag te bespreken.

 
  • Begeleiding van MT’s  en directieteams

    MT’s en directieteams kunnen bij ons terecht voor procesbegeleiding. Samen analyseren we de vraag en zetten we een traject op richting de toekomst. We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Dan gaan we uitgebreid in op de vraag die speelt in jullie organisatie.Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou, jouw team of organisatie?
Bel 026 - 351 26 61 of mail naar info@stipopdehorizon.nl