missie

De magie van de stip op de horizon

Wij bieden mensen en organisaties de ruimte en de veiligheid om op zoek te gaan naar hun innerlijke kompas, zodat ze bewuste keuzes kunnen gaan maken waar ze achter staan. Onze werkwijze leidt tot verrassende en creatieve richtingen en duurzame oplossingen.

De rode draad in onze begeleiding is: hoe stap je uit de ratrace en hoe kom je in de flow?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook al lijkt je situatie nog zo complex. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

Strategieontwikkeling

Focus is als de kapitein die weet in welke haven hij wil aankomen. Zijn strategie is om die haven via de kortste weg te bereiken. De weg die het minste tijd, geld en inspanning kost.

Strategieontwikkeling zien wij als een plan om een doel zo effectief mogelijk te bereiken. Eerst gaan we een stip op de horizon bepalen; dat is de focus. Vervolgens komt de strategie aan de orde. De strategie is het proces om de stip op de horizon zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken. Die strategie delen wij op in een lange en korte termijn.

Omdat wij het net zo belangrijk vinden om een langetermijndoel te hebben als om dat doel te bereiken, besteden we veel aandacht aan de strategie. Als die eenmaal is ontwikkeld, kan de uitvoering beginnen: een planning met een tijdspad en het verdelen van de taken. En dan aan de slag. Stap voor stap op weg naar het doel, dat steeds iets dichterbij komt. Een belangrijk proces om te bewaken. Dat is ook de reden dat we bij complexe opdrachten graag werken met een regiegroep, die bestaat uit mensen van onze kant en van de opdrachtgever. Zo zijn inhoud en proces goed verankerd. Onze ervaring is dat dit een ijzersterke combinatie is die leidt tot het gewenste resultaat.  

Weer in balans door rust en ontspanning

Rust en ontspanning is voor veel mensen steeds moeilijker te vinden. Toch voel je je vele malen beter als je daar wel toe in staat bent. Bovendien bereik je meer in minder tijd. Zeker als je het voor elkaar krijgt om een heldere koers voor jezelf uit te stippelen, je stip op de horizon. Met die twee facetten krijg je steeds meer grip op je leven. Doordat je weet waar je naar toe werkt, je plan of je droom, ga je keuzes maken.

Tot rust komen is een hele uitdaging in ons hectische leven, maar wij weten uit ervaring dat het mogelijk is.

Benieuwd naar wat wij doen?
Maak een afspraak. Je bent van harte welkom!