Inspiratie

Het leven is een ontdekkingstocht. Hoe meer je op je eigen kompas durft te varen, hoe meer je ontdekt wat de bedoeling is van jouw leven (Herma Wichman)

 

Even stilstaan, een hele vooruitgang

Druk zijn, we kennen het zo goed in onze westerse maatschappij. Het is een onderdeel van onze cultuur. Het levert veel op, maar het belemmert ons ook. We raken uit balans, zijn vaak gespannen en missen het overzicht. Dit alles leidt weer tot nog meer rennen. Een patroon dat je uiteindelijk kan opbreken, omdat de energie ontbreekt om het vol te houden. Je kunt beginnen met vaker pauzes te nemen en rustmomenten in te bouwen. Oefenen met stilstaan en stil zijn. Zo kun je geleidelijk ontdekken, dat je vaak verder kont door stil te staan dan door te blijven rennen. 

 

Inspiratie. Iets om bij stil te staan en over te mijmeren

We hebben twee pagina's voor je gemaakt. Een over persoonlijke ontwikkeling en een over onderwijsontwikkeling. Daarnaast kun je het persoonlijke verhaal van Edith Schuur lezen. Om eens even stil te staan en te mijmeren.

 

 

 

 

Missie & visie

Het is onze missie om je in staat te stellen een waardevolle bijdrage te leveren, zodat je energie krijgt van je werk en een doel hebt waar je blij van wordt.

 

If you can dream it, you can do it