Ziekteverzuim, preventie en herstel

Na mijn schaatsperiode raakte ik verstrikt in de val van een druk bestaan. Ik wilde alles en maakte geen keuze. Daardoor bood de dag te weinig uren en was er geen ruimte meer voor ontspanning en beweging. Mijn lichaam gaf wel waarschuwingen, maar ik had geen tijd om ernaar te luisteren. Tot ik me realiseerde dat het anders moest. (Ard Schenk, oud-wereldkampioen en Olympisch kampioen schaatsen)

 

Ziek, wat nu?

Je dacht dat je het wel zou redden, maar er komt nu toch een moment dat het niet meer lukt. De spanning is opgelopen en je komt er niet meer uit. Of je voelt dat het mis dreigt te gaan. Tijd om op je werk aan de bel te trekken en te kijken wat ervoor nodig is om je weer goed te voelen. Vaak komt dan de suggestie van coaching. 

 

Wat houdt coaching in?

In een coachingstraject gaan we kijken wat er is gebeurd. Door welke omstandigheden ben je ziek geworden? En wat is ervoor nodig om je weer goed te voelen? Hoe krijg je weer grip op de situatie? We gaan eerst kijken wat er is gebeurd, wat je daaraan kunt doen of bespreken op je werk. We gaan ook kijken wat je zelf anders kunt doen om eenzelfde situatie te voorkomen. En wat ervoor nodig is om terug te keren. Of misschien wil je op een andere plek of in een andere functie gaan werken. Dat betekent dat we gaan kijken wat jouw stip op de horizon wordt. Met een stip op de horizon kom je uit het piekeren en krijg je iets om naar toe te werken. Je kunt altijd ondersteuning krijgen bij gesprekken met leidinggevenden of HR-adviseurs.

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we jouw situatie en wat we voor je kunnen betekenen. Mail naar info@stipopdehorizon.nl of bel 026 - 351 26 61.

 

 

 

 

Waar droom jij van?

Ben je op zoek naar een zinvolle focus waar je blij van wordt en energie van krijgt? Probeer je als persoon of als team al heel lang iets voor elkaar te krijgen, maar loop je steeds vast?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

 

 

If you can dream it, you can do it