missie

De magie van de stip op de horizon

Wij bieden mensen en organisaties de ruimte en de veiligheid om op zoek te gaan naar hun innerlijke kompas, zodat ze bewuste keuzes kunnen gaan maken waar ze achter staan. Onze werkwijze leidt tot verrassende en creatieve richtingen en duurzame oplossingen.

De rode draad in onze begeleiding is: hoe stap je uit de ratrace en hoe kom je in de flow?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook al lijkt je situatie nog zo complex. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

Waar richt jij je in essentie op?

Soms heb je van die dromen die je wakker houden tot je ze uitvoert. (Loesje)

Weet je wat je werkelijk wilt, zie je de kansen en benut je ze?

Wij zijn er van overtuigd dat mensen de power hebben om hun dromen te verwezenlijken. Voor mensen zelf lijkt dat vaak helemaal niet zo. Van nature zien we eerder de leeuwen en de beren op de weg dan de kansen en de mogelijkheden. In onze coaching laten we mensen hun kracht en mogelijkheden ontdekken. Belemmerende overtuigingen komen uitgebreid aan de orde, zodat je kansen kunt benutten en je kracht kunt inzetten om boven jezelf uit te stijgen.

Weet je waar je naar toe werkt?

Bij Stip op de horizon coaching bieden we de ruimte om stil te staan bij de vraag: waar werk je naar toe, wat wil je betekenen, wat wil je bijdragen? Zo krijg je:

  • focus – een heldere stip op de horizon, zodat je weet waar je naar toe werkt
  • inzicht in je passie en talenten en wie daar profijt van kunnen hebben
  • een strategie  – we helpen je om je doel daadwerkelijk te bereiken
  • als je een half jaar na de coaching de vraag krijgt wat je hebt gedaan de afgelopen periode weet je precies wat je al hebt bereikt

Samengevat: je weet waar je naar toe werkt en je ontdekt hoe je dat kunt gaan bereiken. 

Ben je afgedreven van waar het je echt om gaat?

Wij helpen je om zelf de regie te nemen, zelf ‘achter het stuur te zitten’. Op weg naar de stip op de horizon is er ruime aandacht voor het oplossen van problemen, op een doeltreffende manier. Er is uitgebreid aandacht voor vragen als: Wat is er nodig om het te durven en ook echt te doen? Wat belemmert mij en hoe ga ik dat oplossen? Hoe krijg ik het benodigde zelfvertrouwen? En hoe ga ik het praktisch aanpakken? Op weg naar waar het je echt om gaat!

REVIEWS

Jeanne Melchels, Jeanne design

Herma is een fijne, positieve en oplossingsgerichte coach. Voor als je nét iets te lang rondjes blijft draaien op dezelfde rotonde in je brein. Of als er gezellig apen en beren zitten te picknicken op de weg die je eigenlijk graag wilt inslaan… Dan is een paar keer sparren met Herma als coach precies wat je nodig hebt. Herma helpt je om alles weer in perspectief te zien en vol vertrouwen je eigen route te kiezen.

Hillie de Vries, sociaal-maatschappelijk innovator

Veel dank voor je liefdevolle en kundige begeleiding in mijn transitie en die van de samenleving! 

Hans-Jurgen Boekelder, directeur Franklin Presentations

Ik werd directeur en mede-eigenaar van Franklin Presentations. Het overnametraject was voor ons een schitterend pad met vele ups, waarin de juiste stappen op de juiste tijd gezet werden. Er zijn dan wel eens van die momenten dat je op het juiste moment de juiste toonsoort wilt horen. Herma was de mede-componist aan ons muziekstuk. Bedankt nogmaals voor alle morele (en natuurlijk literaire) steun!

 

Benieuwd naar wat personal coaching voor jou kan betekenen?
Bel 026 - 351 26 61 of mail naar info@stipopdehorizon.nl