Ziekteverzuim, preventie en herstel

Even stilstaan, een hele vooruitgang

 

Ziek, wat nu?

Je dacht dat je het wel zou redden, maar er komt nu toch een moment dat het niet meer lukt. De spanning is opgelopen en je komt er niet meer uit. Of je voelt dat het mis dreigt te gaan. Tijd om op je werk aan de bel te trekken en te kijken wat ervoor nodig is om je weer goed te voelen. Vaak komt dan de suggestie van coaching. 

 

Wat houdt coaching in?

In een coachingstraject gaan we kijken wat er is gebeurd. Door welke omstandigheden ben je ziek geworden? En wat is ervoor nodig om je weer goed te voelen? Hoe krijg je weer grip op de situatie? We gaan eerst kijken wat er is gebeurd, wat je daaraan kunt doen of bespreken op je werk. We gaan ook kijken wat je zelf anders kunt doen om eenzelfde situatie te voorkomen. En wat ervoor nodig is om terug te keren. Of misschien wil je op een andere plek of in een andere functie gaan werken.Dat betekent dat we gaan kijken wat jouw stip op de horizon wordt. Met een stip op de horizon kom je uit het piekeren en krijg je iets om naar toe te werken. Je kunt altijd ondersteuning krijgen bij gesprekken met leidinggevenden of HR-adviseurs.

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we jouw situatie en wat we voor je kunnen betekenen. Mail naar info@stipopdehorizon.nl of bel 026 - 351 26 61.

Informatie voor werkgevers

Stip op de horizon coaching is ZBR-gecertificeerd voor Livvit-trajecten. Livvit-trajecten zijn coachingstrajecten via Achmea-Zilveren Kruis voor werknemers in het HBO, in het kader van preventie, mobiliteit en re-integratie. Zie voor meer info pag 8 van Livvit-trajecten via Achmea-Zilveren Kruis en de info over Stip op de horizon coaching als certificaathouder op de site van QSN.

 

 

Visie & missie

Het is onze missie om mensen en organisaties in het onderwijs te ondersteunen bij  
het zo goed mogelijk voorbereiden van jongeren op hun toekomst.

 

If you can dream it, you can do it