Workshop Op weg naar je droombaan

Een gebaand pad is het pad van een ander. Op een ongebaand pad zul je je eigen bestemming vinden.

 

Je droombaan: het lijkt zo'n onwerkelijk idee

 

Al gauw komen de mitsen en de maren naar boven. Is dat wel realistisch, kan ik daar mijn geld wel mee verdienen?

Trek de stoute schoenen aan en droom van je eigen toekomst in deze workshop. Zo krijg je beeld, geluid en gevoel bij wat je werkelijk wilt en waar je warm voor loopt.

Om je droom tastbaar te maken, gaan we aan de slag met tekenen, knippen en plakken. Aan het eind van de workshop kun je je moodboard met jouw droom, talenten en passie meenemen. Een mooi anker voor de volgende stap in je loopbaan.   

                                                                                                                                    

Reviews

Project Pak je Kans  

Herma is een super facilitator. Voor het project Pak je Kans Arnhem heeft ze een fantastische workshop verzorgd over het visualiseren, creëren en benoemen van de stip op de horizon en daarmee het vinden van je droombaan/droombedrijf. De deelnemende jongeren (en ik ook) hebben deze workshop als zeer inspirerend, openend en nuttig ervaren. Herma faciliteert op een onzichtbare en toch zichtbare manier. Met kennis van zaken, passie voor het onderwerp en liefde voor de deelnemers. Met als resultaat: heldere stippen op de horizon voor de deelnemers en enthousiasme om hier concrete stappen naar toe te zetten. Herma nogmaals heel erg bedankt! Hans Zomer

Marie-José van Eijden

De titel van de workshop Op weg naar je droombaan triggerde mij direct. Ik wilde wel eens op een heel andere manier ontdekken wat voor werk ik nu wèrkelijk graag wil doen en wat mijn talenten zijn.  Ik heb al vaak geprobeerd om dit op een rationele manier te ontdekken, maar dat bracht me niet verder. De aanpak in de workshop Op weg naar je droombaan was voor mij heel aangenaam, verrassend en inspirerend. Ik weet nu wat ik wil. Tijdens de workshop heb ik een collage gemaakt, zodat ik iedere dag zie waar ik naar toe werk. Hartelijk dank voor de positieve en prettige workshop tijdens de alumnibijeenkomst van BE-ers bij de HAN. Ik weet nu wat mijn stip op de horizon is.

 

Is deze workshop iets voor jou? 

Mail naar info@stipopdehorizon.nl of bel 026 - 351 26 61. We geven je graag meer informatie. 

 

 

Waar droom jij van?

Ben je op zoek naar een zinvolle focus waar je blij van wordt en energie van krijgt? Probeer je als persoon of als team al heel lang iets voor elkaar te krijgen, maar loop je steeds vast?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

 

 

If you can dream it, you can do it