Loopbaancoaching - om je eigen pad uit te stippelen

Follow your bliss and doors will open for you where there were only walls. (Joseph Campbel)

Vrije 'vertaling': Doe waar je blij van wordt. Volg je gevoel. Zo leer je om steeds meer bij jezelf te blijven. Je uitstraling verandert, doordat je authentieker wordt. En dan gaan er deuren open waar je eerst tegen muren aanliep.  


Waarom loopbaancoaching?

Als je middenin een nieuwe fase zit, ervaar je alles wat daarmee te maken heeft vaak als complex. Het is  moeilijk om alle verschillende facetten te overzien. Van nature zijn we geneigd om dan in een kringetje rond te gaan draaien. Je merkt dat je steeds meer vastloopt. Het lijkt steeds moeilijker om voor een doorbraak te zorgen.

Coaching helpt je om daaruit te komen. We gaan samen kijken hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Vaak helpt het om een heldere stip op de horizon te bepalen. Dan zie je perspectief. Je gaat erover nadenken hoe je je doel voor elkaar kunt krijgen. Je hebt er zin in om ermee aan de slag te gaan. 

 

Werk waar je (weer) gelukkig van wordt

In een coachingstraject ga je ontdekken van welk werk je (weer) gelukkig wordt. Hoe ziet voor jou een waardevolle bijdrage eruit? Waar krijg je energie van? Waar word je blij van? Je gaat ontdekken wat je talenten zijn, waar je warm voor loopt, wat je passie is. Zo wordt je doel helder. Vervolgens ga je ontdekken wat ervoor nodig is om je doel te bereiken. 


Je doel bereiken

Je wordt ondersteund bij het vinden van werk dat helemaal bij jou past.  We stippelen samen het pad uit om je doel te bereiken. Vragen die daarbij aan de orde komen, zijn:

  • Wat heb je nodig om het te durven en ook echt te doen?
  • Wie heb je nodig om je droombaan te krijgen? 
  • Wat heb je nodig om zelfverzekerd te zijn?
  • Hoe ga je het verder praktisch aanpakken?

Alle belemmeringen die er zijn om je doel te bereiken, gaan we stuk voor stuk bespreken, zodat je ze kunt oplossen. 
  

Op iedere leeftijd kun je iets nieuws beginnen

We weten uit ervaring dat je in iedere fase van je leven kunt leren en iets nieuws kunt beginnen. Dat geldt ook voor een volgende stap in je loopbaan. Wij begeleiden mensen in iedere fase van hun leven, van 20-plussers tot 60-plussers.


Ben je benieuwd of loopbaancoaching iets voor jou is?  

Mail naar info@stipopdehorizon.nl of bel 026 - 351 26 61. We helpen je graag verder. 

 

Kijk ook eens bij de workshop Op weg naar je droombaan.

  

 

Waar droom jij van?

Ben je op zoek naar een zinvolle focus waar je blij van wordt en energie van krijgt? Probeer je als persoon of als team al heel lang iets voor elkaar te krijgen, maar loop je steeds vast?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

 

 

If you can dream it, you can do it