Waar richt jij je in essentie op?

 Soms heb je van die dromen die je wakker houden tot je ze uitvoert. (Loesje)

 

Weet je wat je werkelijk wilt, zie je de kansen en benut je ze?

Wij zijn er van overtuigd dat mensen de power hebben om hun dromen te verwezenlijken. Voor mensen zelf lijkt dat vaak helemaal niet zo. Van nature zien we eerder de leeuwen en de beren op de weg dan de kansen en de mogelijkheden. In onze coaching laten we mensen hun kracht en mogelijkheden ontdekken. Belemmerende overtuigingen komen uitgebreid aan de orde, zodat je kansen kunt benutten en je kracht kunt inzetten om boven jezelf uit te stijgen.

 

Weet je waar je naar toe werkt?

Bij Stip op de horizon coaching bieden we de ruimte om stil te staan bij de vraag: waar werk je naar toe, wat wil je betekenen, wat wil je bijdragen? Zo krijg je:

 

  • focus - een heldere stip op de horizon, zodat je weet waar je naar toe werkt
  • inzicht in je passie en talenten en wie daar profijt van kunnen hebben
  • een strategie  - we helpen je om je doel daadwerkelijk te bereiken
  • als je een half jaar na de coaching de vraag krijgt wat je hebt gedaan de afgelopen periode weet je precies wat je al hebt bereikt

 

Samengevat: je weet waar je naar toe werkt en je ontdekt hoe je dat kunt gaan bereiken. 

 

Ben je afgedreven van waar het je echt om gaat?

Wij helpen je om zelf de regie te nemen, zelf 'achter het stuur te zitten'. Op weg naar de stip op de horizon is er ruime aandacht voor het oplossen van problemen, op een doeltreffende manier. Er is uitgebreid aandacht voor vragen als: Wat is er nodig om het te durven en ook echt te doen? Wat belemmert mij en hoe ga ik dat oplossen? Hoe krijg ik het benodigde zelfvertrouwen? En hoe ga ik het praktisch aanpakken? Op weg naar waar het je echt om gaat!

   

 

Nieuwsgierig geworden? 
Bel 026 - 351 26 61 of mail naar info@stipopdehorizon.nl 

 

 

 

 

Waar droom jij van?

Ben je op zoek naar een zinvolle focus waar je blij van wordt en energie van krijgt? Probeer je als persoon of als team al heel lang iets voor elkaar te krijgen, maar loop je steeds vast?

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

 

 

If you can dream it, you can do it