Voor ons gaat het erom dat je leven een gouden randje krijgt.

 

In onze coachingstrajecten staat het ontdekken en bereiken van je stip op de horizon centraal. Hoe kun je een zinvolle betekenis aan je leven en werk geven? Waar ga je voor en waar sta je voor? Hoe kun je dit inbedden in de organisatie waar je werkt? Zo krijgen we samen helder waar je naar toe wilt. Daarna kijken we stap voor stap wie en wat je nodig hebt om je wensen, dromen en ideeën te realiseren.

 

Voor jongeren in het VO, MBO en HBO ontwikkelen we programma's - in co-creatie met scholen, academies, leerlingen en studenten - om jongeren in staat te stellen hun leven een gouden randje te geven. We geloven erin dat er bij jongeren een vuurtje gaat branden als ze worden geholpen om hun talenten, passie en identiteit te ontdekken. Zo kunnen ook zij geleidelijk hun stip op de horizon helder krijgen, op weg naar een volwassen leven met een gouden randje.

 

 

Stip op de horizon

Onze coaching en procesbegeleiding staan altijd in het teken van het ontdekken en bereiken van een stip op de horizon.

lees meer >>

Personal coaching

Voor docenten, medewerkers, leidinggevenden, mentoren, decanen: je kunt bij ons terecht als je een vraag of een probleem hebt in het kader van je werk of privé leven, of als je je verder wilt ontwikkelen in je huidige of een volgende functie.  

lees meer >>

executive coaching

Coaching en intervisie mentoren

Voor mentoren die willen sturen op zelfregie van leerlingen en studenten. Daarnaast besteden we veel aandacht aan je eigen vitaliteit en het uitstippelen van je stip op de horizon. 

 

 

 

 

 lees meer >>

LOB-regiegroepen

Wij ontwikkelen samen met decanen, mentoren, leerlingen en oud-leerlingen LOB-programma's die aansluiten op de belevingswereld van leerlingen.

 

 

 

 

lees meer >>

Stip op de horizon coaching

 

 

Trots zijn op je bijdrage

Sinds 2004 helpen wij onze cliënten en opdrachtgevers om hun stip op de horizon helder te krijgen en te bereiken. Het is onze missie om hen in staat te stellen jongeren direct of indirect te helpen om een zinvolle en gelukkige toekomst op te bouwen. Onze begeleiding is erop gericht om ook voor henzelf aan een zinvolle en gelukkige toekomst te werken. Iedereen wil graag trots kunnen zijn op zijn of haar bijdrage. Die gedeelde behoefte herbergt vele kansen en mogelijkheden in zich om te bereiken wat nu misschien nog onmogelijk lijkt.

 

Van droom naar werkelijkheid

Wij doen niets liever dan mensen stimuleren en inspireren om uitdagende doelen te stellen, het beste uit zichzelf te halen en hun droom daadwerkelijk te realiseren. Focus, de stip op de horizon, is daarbij een krachtig hulpmiddel. Focus  levert veel voldoening op en bespaart tijd, energie en geld.

 

Aan de slag

Zodra we een heldere stip op de horizon hebben bepaald is het tijd om een strategie uit te zetten. Vervolgens is er ruime aandacht voor het oplossen van problemen en belemmeringen. Zo komt de stip op de horizon steeds dichterbij.

 

Vormen van begeleiding

We begeleiden mensen en organisaties in het onderwijs. Scholen, directies, leidinggevenden, docenten, medewerkers, mentoren, decanen. De vormen van begeleiding die we bieden zijn: personal coaching, procesbegeleiding, trainingen en workshops.

 

Wil je schitteren, als mens en als organisatie? 

Het is onze stip op de horizon om de mensen en organisaties die we begeleiden te laten schitteren. We werken met hart en ziel samen met mensen en organisaties bij het ontdekken en bereiken van ieders stip op de horizon.

 

Van WAAROM naar WOW!

WAAROM staat voor zingeving: Waarom ben je op deze wereld? Waar sta je voor en waar ga je voor, als mens en als organisatie? Wat wil je betekenen? Wat wil je bijdragen? Dat is je stip op de horizon.

WOW: je weet waar je voor staat en waar je voor gaat. Je weet precies waar je naar toe werkt: je stip op de horizon. Je staat sterk. Je straalt!

 

 

Samen een kop koffie of thee drinken

Benieuwd naar wat wij doen? Maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

 

Het is onze missie om mensen en organisaties in het onderwijs te ondersteunen bij
het zo goed mogelijk voorbereiden van jongeren op hun toekomst.

 

If you can dream it, you can do it